Netwerken: u kunt pas vermenigvuldigen als u durft te delen!

Linkpartner

Linkpartner wil niets anders zeggen dan het uitwisselen van een link naar elkaars website. Een link is dus een verwijzing. Op een website staat een link naar uw website en op die van u verwijst u weer terug naar de desbetreffende website.

Wat kunt u met het uitwisselen van links bereiken? Het nut van het uitwisselen van links is dat u, met uw website, zichtbaar bent op andere relevante websites. Hierdoor trekt u extra bezoekers naar uw website en u vergroot de zichtbaarheid van uw website bij zoekmachines.

Linkpopulariteit

Linkpopulariteit is een methodiek die door zoekmachines wordt gebruikt om de populariteit van uw website bij websites van derden te meten. Deze meeteenheid komt tot stand door het aantal hyperlinks naar uw website te tellen en de kwaliteit van die websites. Hoe meer websites naar uw website verwijzen, des te hoger is uw linkpopulariteit. Krijgt u een verwijzing vanaf een kwaliteitssite dan zal dat een hogere linkpopulariteit opleveren.

Wat is een “NoFollow” en “DoFollow” link

Het NoFollow attribuut is een waarde die aan een link kan toegevoegd worden. Deze geeft de opdracht aan zoekmachines dat die link de ranking van de landingspagina niet mag beïnvloeden. Oorspronkelijk werd het nofollow-attribuut gebruikt om bepaalde vormen van zoekmachinespam tegen te gaan, zoals spam commentaren op blogs. Dus alleen DoFollow links hebben een positieve invloed op de ranking van uw website.

Ondernemers

Als u ondernemer bent en een website beheert dan nodigen wij u uit om linkpartner te worden. Dat betekend: dat u een DoFollow link naar Business Base Camp plaatst op uw website en u krijgt dan ook een DoFollow link terug van Business Base Camp.

Wij zijn alleen geïnteresseerd in linkpartners die, net als wij, DoFollow links op hun website plaatsen.

Het is van belang dat u eerst een link naar onze website op uw website plaatst. Zodra wij de link hebben kunnen verifiëren kunnen wij uw link activeren.

Aanvraagformulier

Zorg ervoor dat u de gegevens juist invult, indien de link niet werkt of u een onjuiste link doorgeeft kunnen wij de link niet plaatsen. Alle velden zijn verplicht, het e-mail adres wordt alleen gebruikt voor correspondentie omtrent het linkpartner worden. Let op: De link wordt automatisch gecontroleerd op aanwezigheid door ons systeem. Bij het verwijderen van de link wordt uw link ook automatisch uit ons systeem verwijderd. Ga naar het aanvraagformulier om linkpartner te worden.

Actief netwerken doet u o.a. door kennis te delen!